فر ريلي پيتزا


به منظور پخت بهتر ، سريعتر و آسان تر پيتزا و حتي انواع هات داگ تنوري و سيب زميني تنوري از دستگاه فر ريلي پيتزا استفاده مي کنند. گارد استيل فر ريلي پيتزا به پخت يکدست و يکنواخت پيتزا و آبدار کردن آن کمک شاياني مي کند؛ چون گرما را به صورت کاملا يکنواخت به تمام سطوح پيتزا مي رساند و براي پخت بهتر، ديگر نيازي به برشته کردن پيتزا نخواهد بود.


پيتزا از دسته غذاهاي زودپز يا به اصطلاح فست فود مي باشد که در ايران نيز طرفداران بسياري دارد. امروزه پيتزا در همه فست فودها و حتي رستوران ها قابل تهيه مي باشد. اين موضوع بديهي است که پيتزا اولين بار در شهر ناپل ايتاليا پخته شد و از آنجا بود که به ساير کشورها از جمله ايران فرستاده شد. امروزه پيتزا آنقدر در تمام دنيا مشهور و پرطرفدار است که هيچ کس نمي تواند از خوردن آن چشم پوشي کند.


نوع پخت پيتزا تقريبا در همه جا يکسان است و در فست فود ها از فرهاي مخصوص استفاده مي کنند. فر ريلي پيتزا از دسته وسائلي است که براي پخت پيتزا در فست فودها و رستوران ها استفاده مي شود.


نقش اصلي



مواد بکار رفته در پيتزا مي تواند نقش اصلي را براي طعم و مزه آن ايفا کند. اما اگر بهترين مواد را براي پيتزا استفاده کنيد اما از فرهاي غيراستاندارد براي پخت آن استفاده شود مطمئنا مزه آن بد خواهد شد و مشتريان خود را از دست مي دهيد. طعم و مزه پيتزا اصلي ترين مورد براي مشتري محسوب مي شود تا به مشتري دائمي شما تبديل شود.


علاوه بر پخت بهتر و يکنواخت پيتزا شما مي تواند به کمک اين محصول در طول روز پيتزاهاي بيشتري را بپزيد که اين امر در راضي نگه داشتن مشتري تاثير بسزايي دارد زيرا مشتري شما ديگر وقت زيادي را صرف سفارش پيتزا تلف نمي کند.


طراحي فر ريلي پيتزا به گونه اي است که کمترين فضا را در محيط شما اشغال ميکند. جنس بدنه آن از استيل بوده که از کيفيت و استحکام زيادي برخوردار است و با پخت و پزهاي زياد کيفيت خود را از دست نمي دهد.


 


فر ريلي پيتزا چه کارايي دارد و چه کمکي به ما در فست فود يا رستوران به ما خواهد کرد ؟
اگر شما صاحب يک فست فود باشيد و براي شما اهميت داشته باشد متفاوت باشيد , پيشنهاد ما در خصوص تهيه خمير پيتزا توليد آن در داخل فست فود يا رستورانتان است. بيشتر دوست داران پيتزا به کيفيت نان پيتزا بسيار اشاره مي کنند و خوش طعمي و تازگي اين قسمت از غذا را اهميت مي دهند.


براي تهيه خمير پيتزا بهتر است موارد تشکيل دهنده خمير به يک اندازه باشد. واضافه کردن همه موارد به آب بايد به تدريج انجام شده باشد.از مايع آب يا شير نيز مي توانيد استفاده کنيد و اگر مقداري چسبنده شد مي توانيد کمي آرد بيشتر اضافه کنيد.البته بعد از آماده شدن بهتر است يک ساعت تامل کنيد تا ور آمده و بسيار لذيذ شود.


بعد از اماده شدن خمير پيتزا نوبت به پخت آن مي رسد.فر ريلي پيتزا محصولي است که مي تواند شما را در اين امر ياري کند.اگر در رستوران يا فست فود و يا کافي شاپ خود مشتريان زيادي داريد که در منوي شما پيتزا را انتخاب مي کنند، پشنهاد ما به شما داشتن يک فر ريلي پيتزا KMC با قابليت هاي بسيار است. اين محصول انواع مختلفي دارد.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تور کیش فروشگاه کادویی Lito نگین بلاگ Michael ازل روناس ترنج پارس موبایل پایگاه اطلاع رسانی شهرداری هشت بندی